OK

Professionelt håndværk og kompetent rådgivning

El-renovering

En el-renovering kan være en god idé i forbindelse med en gennemgående renovering af boliger, fx huse og lejligheder. Med en el-renovering, hvor man udskifter alle de gamle systemer med nye og bedre, sikrer man sig samtidig, at gældende lovgivning overholdes.

Med andre ord er en el-renovering et godt valg for dig, der vil have en både økonomisk optimeret, driftssikker og tryg el-løsning i dit hjem.

Jeg har mange års erfaring i branchen og har udført utallige el-renoveringer, hvorfor jeg er et godt valg. Jeg kan ikke alene udføre arbejdet med udskiftning af el-tavler, opsætning af belysning og meget andet, men jeg kan også rådgive om den rette løsning.
Det sikrer, at du får det bedst mulige resultat med din el-renovering.

Grundig og sikker renovering

Som boligejer har man pligt og grund til at sikre sig, at alt el-arbejde i lejligheden eller huset er udført i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ulovlige elinstallationer kan i værste tilfælde være farlige og føre til brande – brande, som vel at mærke ikke dækkes af forsikringen.

En el-renovering er derfor en god investering, da det er en proaktiv indsats, der sørger for en driftssikker og effektiv løsning i hele bygningen.

Jeg udfører el-renoveringer for private og erhvervskunder såvel som boligselskaber, ejerforeninger og andelsforeninger. Uanset opgavens omfang eller type går jeg til arbejdet med stor seriøsitet og grundighed.

Når jeg udfører en renovering, har jeg blik for selv de mindste detaljer og forlader ikke opgaven, før jeg selv er 100% tilfreds. Det er din garanti for en effektiv og sikker renovering, der ikke lader noget være tilbage at ønske.

Få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail Skriv venligst et telefonnummer eller din e-mail

Kompetent rådgivning til din situation

Når man udfører en komplet el-renovering, er der meget, der skal tages stilling til. Bør man blot udskifte de eksisterende løsninger, eller bør man opgradere til en nyere og bedre løsning?

Med min mangeårige erfaring i faget har jeg opbygget et indgående kendskab til de forskellige muligheder, som jeg gerne deler ud af.

Jeg tilbyder kompetent rådgivning ift. den rigtige løsning med alt fra el-tavler og relæer til indendørs og udendørs belysning. Vælger du mig som din autoriserede elinstallatør, får du altså mere og andet end blot en håndværker.

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med netop din el-renovering, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig via telefon20 65 55 59, e-mail eller udfylde kontaktformularen her på siden.