OK

El-installatør
 Hvidovre, Rødovre og Vestegnen
 Elinstallationer hos private, erhverv og boligforeninger

Professionel og autoriseret el-installatør dækker Rødovre, Hvidovre og Vestegnen

Hos SA EL-Service er du sikret effektiv og hurtig hjælp til samtlige opgaver, der drejer sig om elinstallationer. Som autoriseret elinstallatør med mere end 15 års erfaring i branchen, er jeg i stand til at udføre næsten enhver opgave inden for mit fag til punkt og prikke.

Jeg arbejder som elektriker i Hvidovre, Rødovre og på hele Vestegnen. Jeg brænder for at hjælpe kunder af enhver slags med elinstallationer i højeste kvalitet. Jeg arbejder for både private, erhvervskunder og boligforeninger i Taastrup og resten af Vestegnen.

Ingen opgave er for stor eller lille til mig, og jeg går altid til arbejdet med stor seriøsitet. Hvis du har brug for grundig og professionel hjælp til håndtering af dine elinstallationer, er SA El-Service et godt valg.

Alle slags elinstallationer

Jeg sætter altid kunden først og gør, hvad jeg kan, for at møde vedkommendes ønsker og behov. Derfor varetager jeg stort set alle opgaver inden for elinstallationer, blandt andet:

  • Fejlfinding på elinstallationer
  • Opsætning af HFI/HPFI afbryder
  • Udskiftning af gamle kontakter
  • Tilslutning af hårde hvidevarer
  • Opsætning og udskiftning af el tavle og relæer
  • Opsætning af lamper og LED belysning
  • Totalrenovering

Uanset opgavens omfang og type går jeg altid til arbejdet med stort fokus på grundighed, sikkerhed og kvalitet. Alt el-arbejde udføres i henhold til gældende lovgivning, ligesom jeg er medlem af den brancherelaterede garantiordning TEKNIQ.

Det er din garanti for kvalitet i særklasse, når du vælger mig som din autoriserede og professionelle elinstallatør.

Kunden i fokus

Jeg brænder for at udføre ordentligt håndværk og tilfredsstille mine kunder. Derfor er kunden altid i fokus hos mig, hvad enten der er tale om en privat, en erhvervskunde eller en boligforening. Jeg gør, hvad jeg kan for at imødekomme dine specifikke ønsker og behov.

Som håndværker er jeg stolt af det, jeg laver, og det skinner igennem. F.eks. går jeg ikke fra en opgave, før jeg selv er 100% tilfreds med det arbejde, som jeg har udført. Og vælger du mig som din el-installatør på Vestegnen, er du sikret en troværdig og pålidelig partner – jeg gør alt, hvad jeg kan, for at overholde aftaler og deadlines.

Få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail Skriv venligst et telefonnummer eller din e-mail

Få et tilbud fra Elektriker Hvidovre og Rødovre

Hvis du sætter pris på en både sikker og effektiv løsning, hvor servicen er lidt ud over det sædvanlige, er du altid velkommen til at kontakte mig – så giver jeg et godt tilbud på netop din opgave.