OK

Professionelle el-tjek og eftersyn
Bliv sikret mod ulovlige elinstallationer

El-tjek og eftersyn for andelsboligforeninger

Der er klar lovgivning om elinstallationer og el-arbejde generelt, da det potentielt kan være katastrofalt, hvis arbejdet ikke udføres ordentligt. Ikke desto mindre ses det, at både private gør-det-selv-folk og professionelle elektrikere udfører ulovligt el-arbejde.

Det er en risiko, der især er vigtig at være opmærksom på, hvis man enten skal sælge eller købe ny bolig. Uden et grundigt el-tjek og/eller -eftersyn kan man nemlig ikke være sikker på, at man ikke køber en brandfælde med ulovlige og potentielt farlige installationer.

Jeg tilbyder professionelle og grundige el-tjek og eftersyn, hvor jeg giver klart svar på, hvordan de nuværende installationer ser ud, og hvad der eventuelt skal laves om på. Mine el-tjek og eftersyn er især relevante for andelsboligforeninger, når der skal købes eller sælges ejendomme.

Få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail Skriv venligst et telefonnummer eller din e-mail

En god investering

Som sagt kan ulovlige elinstallationer i sidste ende være fatale. Derfor bør man få udført et uvildigt og grundigt el-tjek og eftersyn, inden man sælger eller køber sin bolig. Det kan vise sig at være en god investering, da det i mange tilfælde er både dyrt og besværligt at rette op på dårligt el-arbejde.

Jeg udfører el-tjek og eftersyn i Taastrup og på Vestegnen. Uanset om jeg arbejder for private, boligforeninger eller erhvervskunder, sætter jeg en ære i at yde en service ud over det sædvanlige. Jeg går grundigt og metodisk til værks, sådan at intet bliver overset. Hvis du vil være sikker på et troværdigt og brugbart eftersyn eller el-tjek, er jeg derfor et godt valg.

Tele- og dataløsninger

Et godt, stabilt netværk er essentielt - såvel i virksomheder, som i private boliger. Jeg kan hjælpe med alt fra skift af stik på printere, til opsætning af større og mindre netværksløsninger. Jeg kan trække kabler, så I får præcis den it-struktur, som I ønsker.

Din garanti for kvalitet

Jeg har mere end 15 års erfaring som autoriseret elinstallatør. Derudover er jeg medlem af garantiordningen TEKNIQ. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde.

Som håndværker er jeg stolt af mit fag og mit arbejde, og jeg går ikke fra en opgave, før jeg selv er 100 % tilfreds. Derudover ser jeg det som min fornemmeste opgave altid at møde kundens ønsker og behov, især ved at overholde gældende deadlines og aftaler.

Hvis du vil være sikker på et højt niveau af kvalitet, grundighed og service, varetager jeg gerne dit el-tjek og eftersyn. Kontakt mig i dag, så giver jeg gerne et godt tilbud på netop din opgave.