OK

Få en fast aftale om el service og vedligeholdelse

El service og vedligeholdelse

Hvis du leder efter en troværdig og stabil partner til servicering af dine elektriske installationer, er du kommet til det rigtige sted. Jeg laver nemlig gerne faste serviceaftaler med alle slags kunder i Taastrup og omegn. På den måde holdes dine elinstallationer altid i topform, så du slipper for unødvendige bekymringer.

Med min mangeårige erfaring i branchen ved jeg, hvad det kræver at holde en installation driftssikker og up-to-date på alle tidspunkter. Derfor er jeg et godt valg, hvis du ønsker kompetent og pålidelig service og vedligeholdelse af dine elinstallationer.

Løbende service og rådgivning

Laver du en serviceaftale med mig, er du sikret en pålidelig og kompetent partner. Jeg varetager gerne alle planlagte driftsopgaver samt vedligeholdelse af samtlige af jeres elinstallationer, belysning og netværk.

På den måde sikres I mod akutte situationer og problemer, der kan forstyrre dagligdagen i virksomheder eller boligselskaber og –foreninger.

Jeg stiller gerne min store og dybdegående viden om de nyeste og bedste løsninger på markedet til rådighed. Det sikrer, at jeres installationer altid er up-to-date og optimerede ift. både økonomi og energi.

Med andre ord er jeg et godt valg af partner for dem, der gerne vil have en gennemført og kvalitativ aftale om service, vedligeholdelse og løbende rådgivning inden for el.

Kunden i fokus

Mit vigtigste mål er at yde en god service og imødekomme mine kunders ønsker og behov. Det gøres fx ved hjælp af en fast serviceaftale, der naturligvis er fleksibel og kan tilpasses jeres unikke behov.

Jeg gør altid en ekstraordinær indsats for at levere en service ud over det sædvanlige – uanset om jeg arbejder for en virksomhed, en boligforening eller noget helt tredje.

Foruden at tilbyde kompetent rådgivning sætter jeg en ære i at overholde alle indgåede aftaler og deadlines. Det er med til at sikre tilfredse kunder, der føler sig i trygge hænder.

Hvis du vil høre mere om mine serviceaftaler eller modtage et godt tilbud, er du altid velkommen til at kontakte mig allerede i dag.
Ring på20 65 55 59, send mig en mail eller udfyld kontaktformularen herunder.

Få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail Skriv venligst et telefonnummer eller din e-mail