OK

Energioptimering med LED belysning

Belysning

Belysning er en afgørende faktor for indeklimaet, både i hjemmet og i virksomheden. Som autoriseret elinstallatør har jeg stor erfaring med og viden inden for netop belysning. Jeg arbejder med fokus på at skabe den optimale belysning på en både sikker og effektiv måde.

Uanset om du er privatkunde, virksomhed eller en boligforening, gør jeg mit bedste for at skabe den bedste og mest energivenlige belysning ved hjælp af min viden og mine kompetencer. Blandt andet kan jeg hjælpe med opsætning og installation af LED spots og pærer, udendørs belysning, lysdæmpere og meget mere.

Energioptimering med LED-belysning

LED-belysning bliver hele tiden mere populær – og det er ikke uden grund. Ikke alene giver LED et behageligt lys og en lang levetid på hver enkelt pære, men det er også en langt mere miljøvenlig og energioptimeret løsning. Således kan man spare helt op til 80 % på elregningen ved at overgå til LED-belysning.

Jeg har stor erfaring med netop LED-belysning og kan derfor hjælpe dig med at udtænke og eksekvere den mest energivenlige og optimale løsning til netop jeres behov. Det er noget, som vil gøre en forskel for både jeres økonomi og i det store klimaregnskab.

Fokus på dine ønsker og behov

Mit vigtigste mål er glade og tilfredse kunder. Derfor har jeg altid fokus på netop dine specifikke behov og ønsker, når jeg udfører mit arbejde. Hvad enten du står med et større belysningsprojekt eller blot en mindre opgave, er jeg altid klar til at træde til.

Min fornemmeste opgave er at yde en service ud over det sædvanlige, hvor jeg blandt andet stiller min viden til rådighed i form af kompetent rådgivning.

Hvis du overvejer at skifte til LED-belysning eller blot vil have et godt tilbud, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig på telefon20 65 55 59, mail eller ved at udfylde kontakformularen nedenfor.

Få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail Skriv venligst et telefonnummer eller din e-mail