OK

Elektriker Ishøj, Brøndby, Vallensbæk
Vi udfører el-arbejde på hele Vestegnen

Om mig

Mit navn er Sivan Axacan, og jeg er stifter og leder af SA El-Service. Jeg er uddannet og autoriseret el-installatør med mere end 17 års erfaring i branchen. Jeg arbejder som elektriker i Vallensbæk, Ishøj, Brøndby og på resten af Vestegnen.

Jeg brænder for mit håndværk og har en stærk passion for at hjælpe kunder af enhver slags ved at gå til enhver opgave med professionalisme og grundighed.

Jeg er en ambitiøs og effektiv el-installatør med brede kompetencer inden for mit felt, hvorfor jeg både kan udføre almindelige og mere specifikke opgaver for private, erhverv og boligselskaber.

Desuden gør min store viden inden for mit fag og indgående kendskab til de forskellige løsninger, at jeg også kan tilbyde kompetent rådgivning.

Fokus på kvalitet og service

Hver dag arbejder jeg på at yde den bedste service for samtlige af mine kunder, samtidig med at jeg leverer resultater i topkvalitet. Jeg har stor respekt for mit eget håndværk, og derfor går jeg ikke fra en opgave, før jeg selv er 100% tilfreds med den endelige løsning.

Samtidig gør jeg altid en ekstra indsats for at imødekomme mine kunders ønsker og behov, uanset opgavens type og omfang.

Jeg sætter en ære i at være en pålidelig elinstallatør, der altid overholder indgåede aftaler og deadlines. Hvis du ønsker en seriøs partner og elinstallatør, der udfører et ærligt og godt stykke arbejde, er jeg det rigtige valg.

Godt håndværk til konkurrencedygtige priser

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at sørge for, mine kunder har en positiv oplevelse – hver gang. Selvom mine priser er utroligt konkurrencedygtige, leverer jeg fuldstændige og gennemførte løsninger, uanset hvilken opgave eller projekt, jeg arbejder på.

Jeg tilbyder også kompetent og uvildig rådgivning, som sikrer, at mine kunder ender med de bedste løsninger til deres specifikke behov.

Få et uforpligtende tilbud på elektriker Vallensbæk, Brøndby og Ishøj

Hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg giver også gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du kontakter mig på enten telefon20 65 55 59, mail eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail Skriv venligst et telefonnummer eller din e-mail