OK

Få et godt tilbud på din el opgave

Priser

Hvad koster godt håndværk?
Det er ikke altid nemt at sætte en fast pris på elektriker arbejde udført af en professionel og autoriseret el-installatør. Der kan nemlig være stor forskel på prisen, alt efter den enkelte opgaves type og omfang.

Samtidig er det ikke altid nogen god idé at spare på netop el-arbejdet, da det i sidste ende kan få store konsekvenser og omfangsrige omkostninger, hvis det ikke bliver udført ordentligt eller lovligt.

Jeg arbejder ud fra en idé om, at alle skal have råd til at få deres el-arbejde udført af en professionel og kompetent håndværker. Jeg går til alle opgaver med stor seriøsitet og grundighed, uanset om de er store eller små.

Samtidig har jeg en fast lav timepris på 460 kr. eksklusive moms, dog med undtagelse af akutte opgaver uden for normal arbejdstid.

Hvis du leder efter en kompetent og seriøs elinstallatør på Vestegnen, der samtidig arbejder til konkurrencedygtige priser, er jeg et godt valg.
Ring på20 65 55 59, send en mail eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Få et godt tilbud på din opgave

En fast timepris er ikke altid nem at regne med – for hvor lang tid tager den enkelte opgave?
Jeg giver gerne et uforpligtende og gratis tilbud på netop din opgave, så du ved, hvad din samlede elektriker pris bliver.

Hvad enten du står med en mindre opgave eller et større projekt, kan du altid kontakte mig og fortælle mere om netop din situation. Så giver jeg gerne et godt og konkurrencedygtigt tilbud – hvad enten du er privatkunde, erhverv eller en boligforening.

Få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail Skriv venligst et telefonnummer eller din e-mail