OK

Få et godt tilbud

Kontakt mig

Som autoriseret el-installatør på Vestegnen arbejder jeg for både private, erhvervskunder og boligforeninger. Med min store erfaring og viden inden for faget og dets mange aspekter er jeg et godt valg af elektriker.

Jeg går nemlig til enhver opgave med stor seriøsitet og grundighed samt et ønske om at imødekomme samtlige af dine ønsker og behov.

Jeg kan til hver en tid kontaktes, hvis du vil vide mere om, hvad jeg laver, eller hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg tilbyder også kompetent rådgivning, hvor jeg deler ud af min store viden på området. Hvis du har spørgsmål eller tvivl, er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail Skriv venligst et telefonnummer eller din e-mail

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tilbyder både at udføre enkeltstående arbejde samt at lave en fast aftale om service og/eller vedligeholdelse. Derudover rykker jeg også hurtigt ud til akutte situationer, hvis og når der opstår problemer.

Hvis du gerne vil have en idé om, hvad mine ydelser koster, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig og fortælle mere om netop din situation. Så giver jeg gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud.